lördag 22 juni 2013

Midsommar 2013

Dagen började i lugnt tempo..

Frukost och så busade vi till det, med att äta i Hugos rum, så det blev lite fest.Vi gjorde också falska krabba till smörgåsarna, Efter frukosten så blev det Pippi å de sju haven (de var roligt då det var pirater) Vi Byggde pärlbrickor och gjorde oss klara för att åka på midsommarfirande och så "hissade" vi flaggan.

Vi mötte upp Tina & Alice och även Syrran (Catarina) & Alva.
Mycket roligt!! Speciellt för barnen, vi passade även på att fota lite.
Eftersom att Alva och Alice hade var sin krans så ville Hjärtat så klart också ha en.. Så det började vi med på en gång,(som han inte ville ha på sig, så jag fick ha den) Hugo såg lite mer Pippi men när vi skulle byta om så hade hjärtat somnat på stolen i köket.. Klantigt av mig att jag lyckas få ner alla saker, vagnen och allt utan att han vaknar men när han ligger i vagnen så tappar jag kransen så han vaknar.. men han hade iallafall fått vila lite och så mös han hela vägen i Vagnen under täcket.  Barnen började leka då vi kom fram och alla förberedelser för maten gjordes massa plock och gotta gjordes sedan fick männen gå ut och grilla, och vi försökte få barnen att ta det lugnt med en film...



Vi packade fram all den goda maten där syrran hade dukat så fint och barnen fick sitta vid ett eget bord och fick var sin liten Coca-Cola flaska (som vi åter använde hela kvällen) mycket poppis.  Sedan fick barnen leka med Hugos morbror Micke och Alvas pappa. Det var det bästa tyckte Hjärtat han pratade om det p morgonen också.. Hur de hade brottat ned honom och jagat sedan har Alva fått en stor rutschkana.. 
En mycket trevlig midsommar verkligen helt perfekt!  Glada barn som var vakna till sena natten. Vi promenerade glatt hem och alla fem barn har sovit gått inatt och längre än väntat, ett bra tecken på att dom fått busa och haft roligt.

Hoppas ni andra midsommarfirare har haft minst hälften så trevligt som vi haft det. 

Glad midsommar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar