600gram laxfilé
150gram getost
1dl creme fraiche
honung
ev torkade tranbär eller russin
- ställ ugnen på 200grader
- lägg ett snitt längs varje laxfile (i mitten) salta och peppra
- smula getosten och blanda med creme fraiche
- lägg på laxen längs snittet
- ringla över honungen och in i ugnen i 10 minuter eller till osten fått färg.
Den här rätten gick hem hos alla vid bordet, så den kommer att lagas igen. Jag hoppade över russinen då minstingen mest troligt bara ätit russin så det var inte värt att testa.. tror ändå det räcker för honungen gör den söt...
Smaklig måltid!!!
Jaha, ja. Här smyger hon med att hon gått och skaffat sig en blogg.
SvaraRaderaÅ jag som gått och funderat på om jag skulle bjuda in dig som gäst-matbloggare på min blogg. :)
haha men det kan jag faktiskt också vara :)
SvaraRaderaJa, varför inte. En gästmatbloggare. :)
SvaraRaderaJag provade också det receptet. Om jag hade fått mig ett glas rött till hade det varit värsta festliga maten!