onsdag 24 juli 2013

nu äré stopp

Ja eftersom denna sommar har varit mycket givmild med god mat så besämde jag mig för at börja med lite GI i söndags och det har verkligen gått jätte bra.. MÅL få ner detta förbaskade socker sug.. Valde den perfekta dagen att börja.. dagen efter utgång, förutom att min fruktsoda på 1½ liter åker i slasken annars är de en liten rackare som slurpar i sig den..  
Hur som helst det går fint och betydligt mindre sockersug.. 2 ost bitar och suget är borta och bonus nr två inget sug på kvällen.. Jag har inte alltid den bästa karaktären då det finns choklad eller annat gotta hemma men nu inget trots att det finns i kylen.. så planen är 2 veckor någorlunda strikt så suget går bort helt perfekt då skolan startar blir jobbigt annars långa dagar att motstå fiket och nu då min vän Elin flyttar till England då hon är det perfekta samvete haha

en av bilderna från helgen mys på balkongen..
Vi gick iallafall ut eller tja vi gick aldrig ut men planen var det i lördags men vi satt hos mig jag fick agera bartender och ooj så goda drinkar det blev vi cyklade in till stan och skrattade gott men stå i kö för att vara inne en timma oh trängas var inte så lockande.. men trevlig hade vi hade nog inte haft lika bra minnen av kvällen om vi faktiskt gått in..

Det kommer att komma lite recept här fram över då jag igår kväll gjorde en soja paj.. mycket gott måste jag tillägga! :)

Sedan i helgen är det PDOL.... ja...  jag kommer inte att gå kanske lånar jag systerdottern så barnen får leka och Hjärtat vill på loppis.. (snacka om att han ä min son ) så det sedan något åk blir det säkert men det är nog min mått stock för trängsel av vad jag orkar utstå.. 

Ja ha en bra helg 


tisdag 16 juli 2013

Blommor

Jag har i år planterat blommor som vanligt.. i två krukor två plantor i varje (samma sort i  båda) men av någon konstig anledning har en av blommorna dött.. och nu tagit död på den brevid, då den andra krukan blommar för fullt!
Grymt tråkigt... står nu i valet om att plantera om hela den krukan.. men det här vädret med regn och rusk känns inte så roligt utan då köper jag säkert något tråkigt som höstblommor för hela vintern..

Ja nog om det.. Barnen och även föräldrarna hade roligt på vårt äventyr på Pite Havsbads äventyrsbad.. det var jag och min syster med båda barnen och alla norrmän i hela Piteå kommun... Mycket folk med andra ord men roligt hade vi!!  Trötta var vi d vi kom hem och tog en tidig kväll...
Kommer mer senare


tisdag 9 juli 2013

Uppdatering

Kl 7:01 vaknade jag och bokstavligen sprang upp.. jag var säker på att jag hade försovit mig och att jag skulle till jobbet.. Som tur är så tittar jag ut och ser det regnar.. blir något fundersam och kommer på att jag är ledig idag, Tisdag och sonen sover gott i sitt rum..  Krymper gott ned i sängen igen och väntar tills jag hör någon ropa på mig.. 

Vi har hunnit mysa ett tag, väskan är snart packad för att fara på lite äventyr med barnen med syrran.. 

Eftersom att det varit lång frånvaro så ska jag göra en snabb uppdatering..


  1. Juridiken är klar.. den kursen som jag varit lite rädd för.. ville verkligen inte kugga och de gjorde jag inte heller, så nu lutar det verkligen åt att läsa mer juridik! Måste innan prata med hon som har hand m det på skolan så blir att boka in ett möte med henne... så snart som möjligt då jag vet att hon har ganska fullt upp, speciellt med alla "nollor" nya studenter som kommer..
  2. Jobbat på Nodo i 4 veckor
  3. Jobbat på YIT som vanligt fast nu har vi bytt namn till Caverion.. Något längre och funderar om man ska försvenska det helt eller säga det på tyska/engelska/franska??  Kollade upp vad det betyder.. På Tyska till svenska betyder det YIT.. samma på andra översättningar..  
  4. Gått ut med min underbara syster.. dock så tycker jag det är jätte tråkigt att gå ut på sommaren på 1906 här i stan... Det trycks in människor så ska man gå någon stans måste man trängas.. mycket knuffande, det gillar jag inte.. Nä SJÖBODAN som jag sakt innan.. annars kan man gå hem..
  5. Stått på loppis, soligt och mycket folk! Blev av med en massa men långt ifrån allt så det som är var i klädväg ska röda korsett få. Förutom att jag ska plocka ur lite mer kläder till Lilla Viktor. 
Det är garanterat mycket mer men jag kommer inte på det exakt nu..  
Trevlig dag på er! :)