tisdag 18 september 2012

År nr2

Nu går jag mitt andra år på Luleå tekniska universitet.
Jag måste säga att jag känner en helt annan harmoni i dagen till ära änn för ett år sedan!
Det sägs att det blir lättare med tiden och det stämmer!
Hoppas att alla som läser förstår att vi måste göra det som gör oss själva lyckliga för
vi kan aldrig fly från oss själva, men vi kan göra något åt situationen.
 
Idag har jag varit på föräldra möte på dagis och så blev jag kontaktansvarig eller något sådant av oss föräldrar..           Tänkte tja jag gillar att få fram min vilja och få som jag vill, men vem gör inte det. men jag erkänner det och detta ger mig betydligt större changser!
Så jag kommer att vara ett monster "försöka ialla fall" m det inte blir fotografering nästa år!
Sedan kan jag alltid önska att andra föräldrar som också vill ta kort uttrycker sin önskan..  även då jag säger men då tar jag ledigt den dagen om det ska vara så jobbigt för er pedagoger.. men vi ser vad som händer..

söndag 2 september 2012

Vecka 34 2012

Jag vet inte varför men jag kan inte lägga upp bilder på bloggen! Jätte tråkigt då de blir så tråkigt att skriva och mina maträtter är inte alls så roliga utan bilder..
 
Kort sakt den här veckan har varit tröttsam.. omtentor..  inte alls roligt..
 
så trött som jag var måndag kväll då jag kom hem så trött har jag nog inte varit på jätte länge men det vara bara att åka och skriva nästa på tisdag, de som är värst är att jag sitter 6 timmar på en och samma stol och bara tänker och skriver och skriver och ritar.. ni kan gissa om jag får skrivkramp efter ett tag..
 
Själv klart så får man fråga om det gick bra men de är som svårt att svara på, för det beror helt hur läraren rättar på en tenta har jag skrivit två meningar och fått full pott, på en annan har jag skrivit 20 och ändå saknat något så avdrag.. nä svårt, så denna gång kan jag säga jag skrev allt om ni vill veta vad som händer om riksbanken bestämmer sig för att bedriva expansiv penning politik så kan jag berätta vad som händer i steg på valuta, penning och varumarknanden!
Om jag inte får full pott nu så måste jag verkligen fråga läraren varför..?
 
sedan kommer det att sättas upp regler innan tenta ska jag i säng senast kl 2200.. även m jag ligger och tittar i taken, nerverna måste tyglas.. så när klockan ringde fredag (kl 500) trodde jag inte de var sant.. 3 ynka timmar med sömn, och så det bästa sovandes brevid.. (då vill jag bara gossa in mig)
Men jag tog mig upp och vi cyklade iväg i regnet..
 
För att koppla av så storstädade jag hela lägenheter tvättade och allt som hör till en storstädning.. på lördag morgon så var de en speciell känsla oj va rent det är jag behöver inte göra något idag!
Jag hade tänkt att stå på loppis men det regnade på kvällen innan och jag var för trött!
 
På kvällen var det kräftskiva hos syrran mycket trevligt måste jag säga, skönt att få komma ut ett tag och slappna av i mycket trevlig sällskap.. och så var jag yngst också, för nästa vecka då skolan drar igång är man en av pensionererna igen.. haha
 
Ha de underbart!